Somnis Fabriekswinkel

Open op woensdag van 12:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00.

*Bezoek na 17:00 op woensdag mogelijk na afspraak

e-mail: winkel@somnis.com 

tel: 09 295 82 16

Daknamstraat 89 – Lokeren
(naast het voetbalstadion van K.S.C. Lokeren-Temse)

Somnis Bedding  is een familiebedrijf waar sinds 1953 alle producten eigenhandig worden vervaardigd : matrassen, boxsprings, lattenbodems, kussens en dekbedden.
Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u voor elk van deze producten een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Alle artikelen voldoen aan de huidige normen wat comfort, hygiëne en veiligheid betreft. Omdat u bij Somnis Bedding rechtstreeks van de fabrikant koopt, zijn onze prijzen uitermate laag geprijsd. 

 

VERKRIJGBAAR IN ONZE FABRIEKSWINKEL:

MATRASSEN

Comfort Combi

Comfort Combi

Deze comfortmatras heeft aan de ene zijde comfortschuim met een stevig ligcomfort. Wanneer u de matras omdraait heeft u aan de andere zijde comfortschuim met een zachter ligcomfort. Zo kiest u zelf welk ligcomfort het best bij u past.
Fw Matrassen 4 Comfort Visco

Visco N°4

Deze matras met traagschuim (visco) toplaag geeft een zeer goede ondersteuning. Het schuim neemt de vorm van uw lichaam aan en respecteert zo de natuuurlijke S-curve van de ruggengraat.
Comfort Pocket 5 Zones

Comfort Pocket 5 zones

Deze matras is gevuld met veren die afzonderlijk zijn verpakt in synthetische non-woven zakjes. Ze worden aan elkaar gehecht, maar iedere veer kan zelfstandig bewegen. Er zit een laag comfortschuim van 4cm aan de boven- en de onderzijde.
Luxe Pocket 7 Zones

Luxe Pocket 7 zones

Deze matras is gevuld met pocketveren die afzonderlijk kunnen bewegen. De zones geven de juiste tegendruk aan uw lichaam. Langs beide zijden van de veren ligt een laag traagschuim van 4cm.
Luxe Latex 18

Luxe Latex 18

Een latexmatras heeft een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en blijvende veerkracht. Door de open celstructuur en de ventilatiekanalen is een constante luchtcirculatie gewaarborgd.
Sano Open Cell

Sano Open Cell

Deze matras is vervaardigd uit 18cm Open Cell High Resilience schuim. Het een zeer hoge densiteit waardoor geen vervorming ontstaat. Verkrijgbaar in een heel stevig ligcomfort en een iets zachter ligcomfort.
Medimake

Medimake

Deze matras wordt volledig op uw lichaam gepersonaliseerd. U kan kiezen tussen 3 soorten OpenCell High resilience schuim als basis en tussen 5 soorten visco traagschuim als afdekking.

Singa Waterlily

Singa Waterlily

De matras heeft een 16cm hoge kern in Open Cell koudschuim Waterlily met een 7-zone inkerving die een hoge elasticiteit geeft.
Emotion Pro Waterlily

Emotion Pro Waterlily

Deze matras heeft een 20cm Open Cell koudschuim Waterlily kern. Dankzij druppelvormige inkervingen aan de rand en eiervormige inkervingen in het midden ontstaat een zeer hoge puntelasticiteit in elke gewichtklasse.
Hybrid 100 Waterlily

Hybrid 100 Waterlily

Matras opgebouwd uit 3 lagen. Boven- en onderaan zit een Open Cell koudschuim Waterlily-laag van 8cm. Deze laag zorgt voor een optimale drukcompensatie en ontspanning van de wervelkolom. De binnenste kern is een Open Cell Hybrid Sky laag met een zeer hoge ondersteuningskracht.
Belvedere Pocket

Belvedere Pocket

De 7 zone pocketverenkern van deze matras ontlast de schouder- en bekkenzone. Met z’n afdekking in stevig noppenschuim geeft deze matras de optimale tegendruk en ontspanning die uw lichaam nodig heeft.

BOXSPRINGS

Box Farell

BOX FARELL

Vaste boxsprings in stof of lederlook. De box heeft een kern in Bonnell-veren met 7 comfortzones.
– beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Box Winney

BOX WINNEY

Electrische boxspring met een kern van pocketveren en 2 motoren van 4500N.
beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Box Nozzy

BOX NOZZY

Deze electrische boxspring heeft een luxe hoofdbord met noppen.
beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

LATTENBODEMS

Extralatt

EXTRALATT

Versies: vast, verstelbaar of elektrisch met 30 multiplex berken latten en 6 ligzones : hoofd, schouders, rug, lende, bovenbenen en onderbenen. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Shuttle

SHUTTLE

Versies: vast en elektrisch. Deze lattenbodem heeft een 3-dimensionele aanpassing dankzij de schotels die in alle richtingen kunnen draaien. De schotels met rode blokjes in het midden zijn aanpasbaar in 3 standen: soepel – middelmatig – stevig.

Telastika

TELASTIKA

De Telastika is DE MEEST REVOLUTIONAIRE LATTENBODEM TER WERELD ! Hij kan volledig op maat gepersonaliseerd worden en bestaat uit composietlatten die een optimaal ligcomfort geven. Laat gratis een lichaamstest doen om uw drukpunten te meten.

DEKBEDDEN

Enkelvoudige

Enkelvoudige

Enkelvoudig dekbed in holle gesiliconiseerde polyestervezel van 200g of 400g. Extra duurzaam. Vervaardigd uit hypo-allergene materialen. Wasbaar op 40°C.
Verkrijgbaar in alle maten.

4 Seizoenen

4 seizoenen

Dekbed uit 2 delen samenvoegbaar met drukknopen: vulling zomerdeel 200g en vulling herfstdeel 400g anti-allergische comfortvezel. Dekbed is wasbaar op 40°C.
Verkrijgbaar in alle maten.

Fw Dekbed Gekleurd

Gekleurde

Krijgt u een bezoeker die blijft slapen, dan is dit leuke gekleurde dekbed ideaal. U hoeft geen hoeslaken te gebruiken. U kan het hele dekbed gewoon in de wasmachine steken.
Verkrijgbaar in alle maten.

KUSSENS

Fw Kussen Bolletjes

Bolletjes

Kussen 60 x 60cm. Behoudt zijn vorm. Ideale verluchting dankzij de synthetische vezelbolletjes. Hoes in luxe katoen afneembaar en wasbaar op 30°C.

Fw Kussen Ergo Visco

Ergonomisch visco

Kussen 50 x 30 cm. Vulling in vernieuwd traagschuim: kleine geldeeltjes zorgen voor een optimale temperatuur. 

Fw Kussen Latex

Latex

Latex kussens geven een goede nekondersteuning zonder een hard gevoel aan je hoofd.